Huset er til salg

Drømmer du om at være helt tæt på Europatouren i Danmarks bedste golf resort? Så kig nærmere her!

 

I "klyngen", som ligger helt tæt på faciliteterne i Himmerland Golf & Spa Resort, finder du dette A-hus, som har fået den helt store renovering.

 

Renoveringen omfatter bl.a. et nyt HTH køkken i åben forbindelse med stuen, som yderligere er forlænget ud mod terrassen, så der er god plads til at have besøg af familie og venner. Stuen er lys og åben og har udgang til gode træterrasser, hvor man kan nyde både morgen- og aftensolen. Endvidere er der et godt badeværelse samt to værelser på husets 1. sal med 6 sovepladser.

 

Huset har fået nye gulve i asketræ, og er hvidt og lyst, så det fremstår top moderne. Der er en ny og bredere trappe til 1. sal og der er monteret nyt flot vindues- og dørparti. Huset er også forsynet med en effektiv varmepumpe, så man hurtigt og billigt kan opvarme huset. Der er desuden installeret ny vandvarmer.

 

I centeret som ligger tæt ved huset, er der bl.a. café og flere restauranter, wellness, fitness, svømning, tennis, adventure golf/minigolf, bowling og ikke mindst Danmarks bedste golfanlæg. Der findes flere andre golfbaner i området, ligesom der er indkøbsmuligheder mv. i de omkringliggende byer Farsø, Løgstør og Aars.

 

I august 2014 var Himmerland Golf & Spa Resort for første gang vært for Europatouren med turneringen "Made in Denmark". Det er en fantastisk oplevelse som tiltrækker de allerbedste spillere og byder på masser af aktiviteter – også aftenkoncerter med store navne.

Hvem vil ikke bo på første parket til dette arrangement?

 

Du har mulighed for at overtage et hus som står tip top allerede ved overtagelsen. Hvis det ønskes, kan huset udlejes gennem centeret så nettoudgiften ved at have huset er minimal. Pris kr. 895.000

 

Kontakt Claus på 40643625 eller på claus@ejlo.dk, hvis du overvejer at købe.